Privatflytning

Flyttefirma Jylland

Skal du flytte?

Flytteteam Danmark tilbyder:

  • Pakninger og udpakning af indbo
  • Udlån af flyttekasser
  •  Nedtagning/opsætning af lamper, skabe og malerier
  • Demontoring/montering af EDB, tv mv.

Ingen opgave er for lille eller for stor for Flytteteam Danmark, vi sørger for at din flytning ikke bliver en stressende oplevelse.

Det er ofte billigere at få flyttet det hele på en gang, i stedet for at du selv begynder at flytte og leje en trailer, og bede om venners hjælp. Flytteteam Danmark giver dig gerne et fast tilbud på din flytning en privatflytning vil foregå i hurtigt tempo samtidig med at vi selvfølgelig sørger for at værne om jeres ejendele så der ikke sker nogle skader.
Hos flytteteam Danmark får du den trygge og stabile flytning du ønsker, vi er nogle af Danmarks mest erfarende flyttemænd med mere end 30 års erfaring.

Vores holdning er meget enkel:
Når du overlader ansvaret for din flytning til os bliver alle aftaler overholdt, vi henter, og afleverer dine møbler og indbo til aftalte tid, og passer godt på det undervejs, så din flytning bliver en god oplevelse fra begyndelsen til slut.

Vi tilbyder også vores hjælp til nedpakning, og udpakning. Fordelene ved at lade os pakke ned, er at det bliver gjort korrekt og vi udnytter pladsen effektivt, således at der bliver sparet tid på selve flytningen og at kasserne er samlet rigtigt og ingenting tager skade under selve transporten

 

Kontakt os via kontaktformularen ude i siden eller ring på 70 20 80 28.