Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Hadsten flytteservice levere en erhvervsflytning som jeres firma fortjener. Vi holder hvad vi lover, og flytter jeres ting ved en erhvervsflytning både effektivt og sikkert.

Hadsten flytteservice har mange års erfaring med erhvervsflytning og transport for både store og små virksomheder. Vi tilbyder erhvervsflytninger som altid er tilpasset virksomhedens individuelle behov. Med Hadsten flytteservice får i derudover en erfaren flyttepartner, som er klar til at varetage ansvaret med at flytte virksomhedens inventar/indbo.

Hos Hadsten flytteservice er din virksomheds inventar i sikre og kyndige hænder, når vi udfører en flytning. Vi passer på jeres ting som var det vores egne og har bred erfaring med mange typer flytinger såvel store som små og altid med fokus på vores kunders behov, for at sikre en gnidningsfri flytning planlægger vi flytteprocessen nøje fra starten. Her vil vi i samarbejde med virksomheden gennemgå flytningen fra start til slut. Vi hjælper gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar inden vi flytter det. Flytningen kan udføres i weekenden for at minimere forstyrrelse af medarbejderne, vi flytter dog alle dage året rundt.

Hadsten flytteservice tilbyder:

Emballering, pakning og transport af kontorinventar, arkiv og lager
komplet flytning af virksomheder inkl. kontormøbler og it-udstyr
Bortkørsel af affald og gamle kontormøbler
Interne flytninger, hvad end det er hele afdelinger eller et enkelt kontor

Nogle kunder vælger at indgå et tættere samarbejde med Hadsten flytteservice fordi de har brug for vores hjælp til faste opgaver. Ved at indgå et tættere samarbejde med Aarhus-flytteservice får virksomheden samme faste flyttefolk og får større nytte af erfaring og kompetencer.

Med andre ord er Hadsten flytteservice en flytteforretning, hvor der er garanti for en effektiv flytning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning kontakt os pr telefon 70 20 80 28 eller udfyld kontaktformularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.